Golden Tour 2009

Då har Golden Tour 2009 äntligen startat. Allt som rör touren kommer finnas på vår hemsida naturligtvis, jag hoppas det kommer bli en rolig & lyckad turnering för alla. Lite strul har redan inkommit så här i början, men det hade vi mer eller mindre räknat med :)
Alla problem och klagomål som dyker upp måste mailas genom hemsidan till respektiva admin för att ni ska få den hjälp som behövs. Vi tar helst inte emot detta på shockplay, av gamla meriter så vet jag hur det är att försöka spela som en "vanlig" medlem och samtidigt få massvis med pm´s att svara på samtidigt, det går icke :)
Priserna till denna turnering är av tradition tid på shockplay till plats 1-4, samt pokal till top 3. Men jag ska försöka fiska fram ett extra litet pris till vinnaren, jag återkommer.. hehe..
Skulle nu ( kan ju iaf spekulera ) version 3 släppas mitt under spelande Golden så kommer inte det att påverka turneringen något utan vi spelar på som vanligt. Men vi får vänta tills Rocketman gjort sitt utlovade uttal till folket :)
Alla som sitter och ruvar på idéer och önskemål om vad som borde finnas i V3, ut med språket NU i bloggen så kommer dels inte vara försent att tycka till, samt att allt blir framfört till Rocketman som förövrigt är jätteglad för alla kommentarer och idéer..
På återhörande // DaCa..

RSS 2.0