MASTERS(TEST) 2008 SCREENPRINT.

Här har ni ställningen just nu i Masterstestet, sluttid 28/6 kl.21:00
Det gäller alltså att hamna top 6 för att ta sig till slutspelet, Super Six!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för uppladdning =)

2008-06-21 @ 19:44:40
URL: http://ctt.zoomin.se
Postat av: scandalplayer

Var själv rätt intesserad över utgången - men blev deprimerad när Kliffhanger gav bort segern till Romanista -

Båda slog jag Kliffhanger o Romanista med 3-0 resp. 3-2.

Men de fifflade så att Romanista gick till final.

Trist för inte bara mej - utan även för Cronos

2008-06-23 @ 20:50:35
Postat av: scandalplayer

De vägrade åskådare att titta på matchen - Glömde säga det.

Varför skulle de vilja det?2008-06-23 @ 20:52:58
Postat av: andreas

Jaja, du skulle inte kommit till final med 6 förluster eller vad du nu har, inte Cronos heller för den delen, han har t.o.m bett om att få gå ur masters. Kliffhanger var skitsur efter att ha förlorat mot A Proud Romanista!! så jag tvivlar starkt på att dom fifflade.Förresten så har man inte kunnat titta på romanistas matcher, har nämligen varit något strul där.

2008-06-23 @ 23:42:41
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Är du seriös Scandal? För det första att du ens har mage att skriva något sånt utan att ha något som helst fog för det är bara pinsamt.För det andra har jag som Andreas skrev haft problem, inga har kunnat se mina matcher, vilket jag har skrivit till rocketman och DaCa långt innan kliff och min match.Sen undrar man hur du kan glädja dig åt din seger mot mig. Hade 0 motivation, tänkte skita i hela masters, vilket jag också skrev till DaCa. Men efter några dagar utan SP så blev jag sugen och tänkte om. Jag har snarare gett dig ett handicap som du verkligen inte tog. Nej sluta nu för fan.

2008-06-23 @ 23:57:07
Postat av: beyond7

Jag håller med det som skrevs föregående inlägg, har väldigt svårt att tro att Roma skulle vilja vara med på nåt sånt då jag uppfattar han som en fair spelare. Det känns som ett onödigt utspel från dig här i bloggen och ett liknande orättvist utspel drabbades Orebronx av förut och han verkar vara försvunnen nu.

Ett tips,anklaga folk med bevis och direkt till Daca och inte med lösa antaganden så här.

2008-06-24 @ 05:37:12
Postat av: scandalplayer

Cronos satsade i alla matcherna - Han var dock besviken efter förlusten mot Mr D, som övertalade honom direkt att fortsätta, vilket han gjorde. Orebronx har kommit och gått genom tiderna. Han kommer säkert tillbaka. Vill påpeka att det inte var jag som startade diskussionen, där orebronx var del i. Det hela startade med att andreas ifrågasatte en miss jag gjorde i en match, om den var medveten eller inte. Så var diskussionen om missar i den ligaomgången i full fart.

Ps. Jag hade inte behövt skriva här - om romanista eller kliff svarat på min fråga om varför det inte gick att se på matchen. Det gjorde de inte. Jag ställde frågan under matchen. De svarade på ett annat sätt. Hade de svarat korrekt hade inga misstankar behövts.

Nu är ju saken iaf utagerad. Hade kunnat gått enklare.

2008-06-24 @ 08:50:46
Postat av: scandalplayer

Tillägg:

Varför Kliff skulle behövt bli så arg över förlusten mot Romanista förstår jag inte. Även om han vunnit med 3-0, så hade hans position inte på långa vägar förändrats. Han hade fortfarande varit 2 poäng efter Hektor och 6 poäng efter Andreas.

Om nu Mathe(som aldrig spelar annars) på torsdag klockan 13 (överenskommen tid) slår Spiiik, så är jag fortfarande 6:a. Jag har lärt mej att inget är klart förrän sista chippen är i. Men jag räknar med att bli utslagen. Klart att jag borde ha taget en sista seger. Jag har ingen bortförklaring. Men jag hade 5 ties i 2-2 läge mot Zimond. Och även ties mot Andreas i läget 2-2 i set. Så alldeles omöjligt var det inte.

2008-06-24 @ 09:01:21
Postat av: scandalplayer

Beyond7 - (Svar på ditt förslag)

Jag frågade DaCa direkt. Och han skulle kolla Romanistas o Kliffs konversation under deras match.

När man inte kan se matchen - är det ganska rimligt.Snacket om Orebronx´s miss i matchen vi pratade om - var inte orättvis. Det vet alla som såg matchen. Ingen nämnd.

Som jag förstått har Orebronx tillfälligt gjort en paus av helt andra och förståeliga skäl.

Han o jag var rätt goda vänner även på den tiden han hette - pHyTHroniCa - Han lurade alla att tro att han var en tjej. Och fick ju precis som MASTERHAND utstå en massa shit, just för att folk trodde han var en tjej. Så fort han vann en match i eliten, haglade orden.

Men ni är män, och borde kunna tåla lite. Ge en vettig förklaring, så är allt utagerat. Vilket det väl är nu?

2008-06-24 @ 09:11:17
Postat av: MASTERHAND

Ang. Orebronx så var det mig han mötte i den matchen när han missade grovt. Jag tyckte från början att detta var skumt och anklaga honom men efter att ha fått en bra förklaring samt att jag vet att han alltid innan var mkt trevlig och sportslig så ändra jag mig. Jag bad om förlåtelse och sedan var allt glömt. Vi pratade en del efter och han sa att han skulle lämna Sp för ett tag då han tröttnat men han kommer tillbax igen. Får hoppas det för enl mig är det en av de bästa correlirarna på shockplay.

mathilda2008-06-24 @ 09:28:12
Postat av: MASTERHAND

El ursäkta jag är helt ute och cyklar. Börjar bli gammal=) Det var inte mig Ore mötte men jag såg matchen däremot. Men det övriga stämmer.

Så nu var det utrett.

mathilda

2008-06-24 @ 10:50:52
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Herregud... Jag vet att du frågade Scandal. Du frågade varför vi blockade åskådare, då svara jag nåt snabbt att det måste vara han som tagit bort dom. Visste inte om mitt inte funkade eller inte. Men hade du tagit det här personligt med mig så hade jag kunnat svarat utförligare efter matchen. Som du vet var det en ganska (årets underdrift) viktig match, och jag är 100 % fokuserad.Sen skulle jag aldrig tänka mig att fiffla, hatar fusk.. Jag har blivit av med ett guld på grund av sånt. Men om jag skulle få för mig att fiffla så skulle KLiff va den sista jag fifflade med, varför behöver vi inte gå in på men gillar inte hans stil, har han på ignore precis som dig scandal numera. DU ÄR FAN FÖR PINSAM.

2008-06-24 @ 11:50:37
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Sen Scandal verkar du ha svårt för matte eller nåt... Klart som fan Kliff ville vinna, stor skillnad på att bli 3a eller 6a, men det verkar inte du fatta.PS: Skulle jag digga fusk skulle jag heja på Inter. :P

2008-06-24 @ 11:56:22
Postat av: scandalplayer

Hur skulle Kliff kunna bli 6:a?

Han loosa - men är ändå 3:a

Skulle han ha vunnit va han ändå 3:a

Så matchen spelade för hans del ingen roll.

Han loosade alltså -

Ge mig ett exempel hur han skulle kunna bli sexa!

2008-06-24 @ 12:05:27
Postat av: scandalplayer

PS Romanista

Jag e ju inte på din ignore.

Vi snackar ju för fullt här.

Ignore e för fjortisar som inte fattar nått.

Så fort du behåller en ignore - i en masters eller golden match - så tar DaCa bort ignoren. Så vad tjänar en ignore till?

Här babblar vi ju dessutom på för fullt. Trots din ignore ; )

2008-06-24 @ 12:08:18
Postat av: scandalplayer

Nu sluter jag fred . . . Alla har ju sagt att de spelat fair, så "whats the problem"?

Peace!

2008-06-24 @ 12:12:10
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Men om jag och Zimond vinner våran sista match går vi om Kliff? Dessutom har Spiik chansen att gå om.PS: Jaså är ignore till för fjortisar nu också? Jag som trodde det var till för att slippa folk som beter sig idiotiskt...

2008-06-24 @ 12:19:46
Postat av: scandalplayer

Hm - Ja, det kanske e tanken, men du slipper ju inte dem. De kan ju prata med dig här hur mkt som helst - och också när DaCa tar bort ignorena i masters o golden.

2008-06-24 @ 14:27:45
Postat av: scandalplayer

Ta ett exempel.

Preben e en av dem som har mej på ignore (likaså Super Freak) Vad har de för glädje av det.

Han e tvungen att ta bort ignoren inför matcher. Efter matcherna brukar han sen yttra en del väl valda visdomsord, typ "Sopa" (visste inte att han var städare ; ) - o sen hamnar jag direkt på ignore igen, så att jag inte har en möjlighet att fråga vilket städbolag han jobbar på.

Super Freak å sin sida sätter mej på ignore direkt efter att jag pushat under en Golden-match. Ok, inte helt direkt, för han hinner säga också några visdomsord, som världen inte kan vara utan. Resultatet för honom e bara att han loosar matchen med 3-0.

2008-06-24 @ 14:38:45
Postat av: beyond7

Scandal, Masterhand:Jag tror ni helt missade poängen angående Orebronx. Den var att man ska inte hänga ut folk så här i en öppet blogg innan man har rett ut saken ordentligt med just den personen och talat med admin , visar det sig då vara fusk är det en annan sak. Det känns väldigt orättvist och är oschysst mot personen som drabbas av såna typer av utspel, Orebronx bloggade inte ens utan fick kanske kan tom. på omvägar höra vad som sagts om honom här och det kan inte vara kul. Man kunde ifrågasätta hur stöten gått till men jag har väldigt svårt att se hur man får fram sanningen utan att tala med personen först och bara döma honom så där direkt utan att ens kolla med honom innan. Speciellt när en person har skött klanderfritt sedan tidigare och inte är känd som en kronisk fuskare så bör man få en ärlig chans att förklara sig.

2008-06-24 @ 15:43:22
Postat av: beyond7

Vill bara lägga till, och ge all heder åt Masterhand som insåg sitt misstag och ändrade uppfattning och bad om Ore om ursäkt i bloggen sen också. Bara nån match senare gjorde ju Scandal ett liknande misstag i en match.

2008-06-24 @ 15:52:41
Postat av: MASTERHAND

Beyond hade du sett stöten så hade du nog förstått. Vi var flera som reagerade. Men när jag fått pratat med honom och han förklara varför han missa så var det klart. Jag bad om förlåtelse för att jag anklaga honom för snabbt ja. Men nu är det utrett och jag och Orebronx är superpolare=) så nu behöver vi väl inte älta detta längre.

Han är som sagt en av de bästa på corre och en mkt trevlig och sportslig kille och det var detta jag gick på när jag ändra mig. Vad andra tror ang. stöten är deras sak. Jag har min uppfattning klar.

mathilda

2008-06-24 @ 15:53:38
Postat av: MASTERHAND

Ja beyond vi alla gör för snabba utalanden ibland som kan såra folk och då är det ens plikt att be om ursäkt enl mig.

mathilda

2008-06-24 @ 15:55:27
Postat av: scandalplayer

Ingen hänger ut ngn.

Man bara dryftar saker som har hänt. Sen kan motparten förklara hur det enl den har egentligen gått till. Så kan saken sen utageras.

Jag frågade Orebronx precis efter matchen, typ: "WTF gjorde du i sista skottet?"

Svaret jag fick var inte på ngt sätt ett förnekande av att det var medvetet.När det gäller den matchen som vi pratar om, var det ju inte bara själva det grovt missade skottet, som normalt Orebronx in missar, som det handlade om.

Det var även motståndarens kommentar strax innan. Typ:

"Om jag loosar den här matchen går det åt pipan", som också gjorde att misstanken stärktes för tillfället.

Jag menar:

Missar ex.vis Foppa en straff där ingen målvakt ens finns, uppstår ju vissa tankar hos åskådarna, som måste utredas. Ingen skulle förbli tyst. Om man såg vad som hände naturligtvis.

2008-06-24 @ 16:04:14
Postat av: beyond7

Masterhand: Det var inte min mening att "älta" något:) utan det bara för att dra en parallell, och det var den jag kunde komma på.

2008-06-24 @ 16:12:06
Postat av: MASTERHAND

Förstår vad du menar beyond och är absolut inte arg på dig=) Nu lyssnar vi vidare på den andra fajten mellan scandal, kliff och roma. Riktigt roligt detta ju och följa konversationen när man inte själv är inblandad för en gång skull=)

mathilda

2008-06-24 @ 16:15:27
Postat av: beyond7

Scandal: Jag tycker det talar emot ännu mer emot att det var fusk om man så tydligt missar när åskådaren utgörs av konkurrenten och det faktum att han missar en så lätt stöt på ett sånt sätt. Poolhustlers skulle bli lynchade om dom inte skulle lägga sig "snyggt", och i det här fallet Ore hade nog resonerat på samma sätt och inte göra så att misstankar hade uppstått.

2008-06-24 @ 16:23:08
Postat av: MASTERHAND

Enl Orre var det morsans fel och vi alla vet ju hur jobbiga de kan vara ibland=)

2008-06-24 @ 16:28:37
Postat av: scandalplayer

Ok, jag trodde orre bara först ville visa att han var den moraliske vinnaren genom att lägga upp ett läge - där all såg vinsten var hans. Sen kunde han ju förstås inte bara missa genom att direkt skjuta chipen i hålet. Utan han gjorde en sån där miss som bara skickliga spelare kan göra. Alltså missa - så att ingen direkt kunde anklaga honom för en medveten miss. Men aj vad han bedrog sej.

Men nu vet vi bättre.

- slut -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Master! - Kliff o Romanista tok-loosa mot mej i masters. O det var inga läggmatcher. Ingen har iaf anklagat dem för det.

2008-06-24 @ 16:47:53
Postat av: MASTERHAND

Skall faktiskt erkänna att jag la mig mot dig. Vid ställningen 2-2 så såg jag att du började darra väldigt mkt med pinnen så det såg ut som en vindrutetorkare på högsta hastighet. Tyckte det var så gulligt så jag tänkte att självklart får han vinna. Man vet ju inte hur länge du orkar med tanke på din ålder så självklart att man hjälper till=)

Hoppas inte daca straffar mig nu bara. Menade bara väl.

2008-06-24 @ 16:56:49
Postat av: scandalplayer

Hahahaha - Att du gick på finten Master - Darrningstricket uppfann jag för 1,5 år sen här. Men nu e det avslöjjat.

Den enda som inte brukade lägga sig när jag körde det var Terranaut - Men han har slutat - Han har gått i pensionиолдфвидсыслдывлмсид

2008-06-24 @ 18:49:57
Postat av: MASTERHAND

Jag ville egentligen inte lägga mig i diskussionen om kliff, roma och scandal. Men vill bara säga att roma är en av mina äldsta och bästa vänner här och jag vet att han är en mkt sportslig och ärlig spelare. Därför tror jag inte att han gjorde ngt fel. Ang. kliff så känner jag inte han på det sättet och vill därför inte utala mig om han.

Så nu lovar jag att jag inte skall lägga mig i mer=)

mathilda

2008-06-24 @ 18:52:07
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Tack Master, hoppas du förstår varför jag reagera från början, jag tar faktiskt illa vid mig när nån anklagar mig för fusk rakt ut... Sen är det inte så kul att diskutera med nån gubbe som inte verkar fatta något. - du hamnar på min igore på SP scandal.

- "men vadå jag kan ju fortfarande prata med dig här"Jag vet att man kan bli senil när man blir lite äldre, men visste inte att man blir allmänt dum.Sen när nån skriver att sånt är kul, då tog jag också illa upp, men du är förlåten master. =)Sista jag säger till dig Scandal: Är jag fokuserad tar jag dig 11 ggr av 10!

2008-06-25 @ 16:05:58
Postat av: MASTERHAND

Ja jag var nog lite otydlig när jag skrev det. Ledsen för det. Mena förstås själva konversationen och inte att du skulle fuskat vilket jag vet att du inte är belägen till att göra. Som sagt kännt dig sedan du lyfte correpinnen nästan och vet hur du är vid correbordet och utanför=). Sedan att du är Romafans visar ju att ingen är perfekt=)

Kram mathilda

2008-06-25 @ 16:21:19
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

MasterPecis som jag skrev till dig på SP, så är det tvärtom, jag är perfekt eftersom jag håller på Roma! ;-)

2008-06-25 @ 20:28:33
Postat av: scandalplayer

Allt du säger Roman visar att du är en stor snorunge, som eg. inte ens är värd uppmärksamhet.

Sen heter det inte pecis. Det heter precis.

Du endast häver ur dej skit - helt enkelt för att du inte har ngt annat att komma med.

Du beter dig helt enkelt som en hulligan.

Det är tydligen inte bara AIK som har sånna.

2008-06-25 @ 20:48:11
Postat av: andreas

Jadu scandal, vem är det som beter sig som en snorunge här egentligen?

2008-06-25 @ 22:52:57
Postat av: scandalplayer

Äntligen - Nu är inläggen tillbaka till det som det ursprungligen handlade om. Masters.

Klart jag e en snorungen när jag hamnar under vissa som jag nyss slagit. Ärligt! Jag håller helt med

2008-06-25 @ 23:22:31
Postat av: beyond7

citerar "Ingen hänger ut ngn.

Man bara dryftar saker som har hänt. Sen kan motparten förklara hur det enl den har egentligen gått till. Så kan saken sen utageras."Roma lägger dig på ignore, Ore slutade spela i ligan och försvann sen, kan ha varit en slump men inte att han slutade spela ligan iaf. säger inte det dig något?Scandal,du dömer folk öppet här och agerar åklagare, domare och bödel på samma gång och förväntar dig respekt?

2008-06-25 @ 23:37:58
Postat av: scandalplayer

Du pratar trams Beyond7 - Du e inte ens vittne - Bara har en massa åsikter om sånt du inte vet ngt om

2008-06-25 @ 23:47:31
Postat av: beyond7

jag vet om det eftersom det enda du gör är att gnälla om det här i bloggen!

2008-06-25 @ 23:49:50
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Du verkar bra jävla vilsen Scandal! Är det nån som snackar trams och beter sig som en snorunge är det ju fan du! Större pajas har jag knappt varit med om, kanske nån a-lagare eller nåt. Får jag fråga en sak, vet du ens själv vad du snackar om?Du skriver in här att jag fuskar och skryter om din vinst mot mig, sen när jag svarar så kallar du mig snorunge? Du kan inte vara frisk människa.

2008-06-26 @ 01:45:02
Postat av: scandalplayer

Romanista - Som jag förstått är de en fan av Italienska forbollslandslaget t.ex. Jag har def. inte ngt emot italienare i allmänhet. Men deras fotbollspelare e en samling morsgrisar som spelar skadade så fort de ser en chans. Så jobbiga att se på. Dessutom är ledandae spelare i laget genom året totalt odrägliga. Ta ex.vis Totti. Spottar medspelare i ansiktet när domaren inte ser på. Vikken total fegskit och ögontjänare.

Att du kan sympatisera med sånna e ju märkligt. Men vissa ser upp till sånna. E t.o.m. Proud. Om jag fattat rätt.

2008-06-26 @ 09:52:36
Postat av: scandalplayer

Om Romanistas ignore.

Det e så löjligt så man kan skratta.

Vad har denna ignore för betydelse i verkligheten,

annat än att Romanistan tvingas krypa till korset varje gång han måste spela en match.

Eller också blir det som för Super Freak, som oxo har mej på ignore. Han förlorar matchen utan spel.Sen om Orebronx.

Ni verkar inte läsa vad som skrivits.

Ett förslag! Ring till hans morsa o säg till henne att Orebronx måste komma tillbaka.

Orebronx har i alla tider kommit och gått på Shockplay.

Har ni förstått detta nu? Om inte - så ring som sagt var hans morsa.

Romanista borde också ringa sin morsa, å be om att få ett hälsosamt mål mat, så han kan tänka klart.

2008-06-26 @ 10:00:07
Postat av: scandalplayer

Slutligen.

Hoppas ett fair lag som Ryssland tar hem hela EM

2008-06-26 @ 10:04:03
Postat av: MASTERHAND

Totti kanske spottar på folk men oj vad snygg han är=)

2008-06-26 @ 11:41:38
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

Återigen bevisar du är att du äe en vilsen man. "a proud romanista" Betyder att jag är en stolt ROMA supporter. Men visst gillar jag gli azzurri (italien) med men när det gäller landslag håller jag självfallet mest på sverige, men om dom åker ut håller jag på italien. Förstår du nu???Sen att Totti spottar på MEDSPELARE (som du skrev) är ju ren bullshit. Han har spottat en gång i sin karriär på världens mest provocerande spelare (christian poulsen), och fått leva med alla skit en hel karriär, men sen att det finns hundra andra spottloskor att snacka om det skiter ju svenskarna i... Minns t ex en när Chilavert spottade Roberto Carlos i ansiktet efter en match, har den insidenten snackas nåt om? trots allt två spelare som kanske är topp 5 genom tiderna på sina positioner. Jag tycker det är konstigt... Sen den där Poulsen minns vi nog från köpenhamn när han mer eller mindre gav sverige segern. Då var det visst bra många som tyckte han var en idiot, men när han provocerade och spelade fult mot totti, var det ända som räknades ottis spott. PATETISKT!Sen Scandal är det en vanlig fördom att svenkar kallar italienarna filmare... En fråga, såg du ens italien-spanien? Spanjackerna filmade minst lika mycket som italienarna.., Men men fördomar är svåra att jobba bort.Ni tills sist då, ett råd till dig scandal, börja inte diskutera nåt du inte kan ett piss om!

2008-06-26 @ 13:04:40
Postat av: scandalplayer

Jag kallar inte italienska fotbollsspelare för filmare. Jag har sett det med egna ögon.

Efter att de ramlat (filmramlat) och inte får som de hoppats eller efter att de fällt en motspelare, så ser de ut som de inte fattar någonting.

Jag skulle föreslå att de tog med sina morsor och lät dem sitta på långsidan. Så fort som domaren då inte gick på deras filmade mollbergare med dubbel skruv, kunde morsan springa in å fråga hur deras totalt missförstådda lilla ponksing mår.

2008-06-26 @ 15:48:44
Postat av: scandalplayer

Sen föreslår jag, nu när jag kommit sju i masters, att Romanista eller Kliff ringer upp till DaCa o. säger:

"Tjena, ärligt jag tycker att scandal ska få sjätteplatesen, eftersom han lekte med oss under veckans spel. Och det skulle inte vara just att han inte går vidare"

2008-06-26 @ 15:53:57
Postat av: A Proud Romanista!! // Jonas

ScandalSluta skriva nu, desto mer du skriver , desto fler ser dig som ett skämt.Du skriver nåt, jag svarar och knäcker sönder dina argument och då måste du börja på något nytt... Ganska komiskt.

2008-06-26 @ 19:41:22
Postat av: scandalplayer

Vikket argument menar du? Jag har letat igenom hela bloggen - men inte hittat

2008-06-26 @ 20:37:20
Postat av: SmekarN

FLICKOR. är det couronne ni spelar eller vad? Glöm inte vad detta går ut på, sluta tjafsa ;P

2008-06-27 @ 21:27:19
Postat av: beyond7

vad då, är det inte utagerat nu efter hans lilla korståg? ;-)

nej det är precis sånt här som får folk att tröttna på Corre!

2008-06-28 @ 00:16:40
Postat av: Anonym

beyond7 - det här har väl inget med corre att göra -

Om jag nu fattar dig rätt - så när du snackar med ngn på stan eller puben o inte är överens - så tröttnar du på corre?

2008-06-28 @ 11:08:54
Postat av: scandalplayer

Angående ovanstående:

Det var ett mess av mej.

2008-06-28 @ 11:10:40
Postat av: RKK

Precis, beyond7! Det är sånt här jävla trams som får en att tröttna...

2008-06-28 @ 11:12:32
Postat av: Päron

Som jag förstår så är det matchen mot mig ni pratar om som orre missa "med flit", men det e bara larvigt att ens tro de, jaag känner inte orre, och han hade dessutom typ 5-0 i matcher innan, så i och med att han missa så gick han inte längre upp, låter lite konstigt att göra något sånt mot sig självt. Och sen håller jag med om att jag inte direkt tror att man skulle missa en rätt simpel stöt då man vet hur alla snackar på den här sidan.

2008-06-28 @ 12:23:17
Postat av: scandalplayer

RKK,

Som jag förstått e du på väg tillbaka till eliten RKK - Så du har väl inte tröttnat? ; )Fast jag vill ju inte vara en av de som tycker corre e tråkigt - och jag tycker eg. inte att forum e så kul.

Så jag slår 2 flugor i en smäll - Jag lovar att detta var mitt sista inlägg här.

I fortsättningen ägnar jag mig endast åt själva couronnet - Promise

2008-06-28 @ 12:53:03
Postat av: MASTERHAND

Nej Päron den matchen är slutdiskuterad. Nu handlar det om en annan match. Nu tycker jag vi slutar bråka och kramar om varandra och blir vänner igen=)

Kram mathilda

2008-06-28 @ 15:01:09
Postat av: MrD

Sikka sköningar ;)

2008-06-28 @ 19:41:10
Postat av: RKK

Jo, scandal, jag är faktiskt riktigt trött på allt tjafs o trams.. o att jag är på väg tillbaka till eliten har väl inget med det att göra.. golden tour och liga är i princip det enda jag spelar.. Kanske därför det går lite knackigt, när det blir så lite couronne!

2008-06-29 @ 13:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0